085 - 106 15 83

Elektricien nodig in Apeldoorn?

Krachtstroom aanleggen in Apeldoorn?

Plaatst u in uw woning zware apparaten die veel stroom verbruiken? Zoals een inductiekookplaat, combimagnetron of een sauna? Dan is het van belang dat u uw woning laat voorzien van krachtstroom. Lees snel verder over krachtstroom aanleggen of bel onze elektricien in Apeldoorn: 085 - 106 15 83.

Wat is krachtstroom precies?

Het verschil tussen krachtstroom en ‘gewone’ stroom is dat de elektriciteit door 4 draden wordt geleverd in plaats van door 2. Van deze 4 draden zijn er 3 spanningsdraden, vandaar dat krachtstroom ook wel 3-fase aansluiting wordt genoemd. Door de 3 spanningsdraden kan krachtstroom tot wel 3 keer zoveel vermogen leveren dan een normaal stopcontact. Daarom is krachtstroom installeren verstandig wanneer u denkt over het aansluiten van zware apparaten of een kookgroep.

Kort samengevat:

  • Normale stroom
    De elektriciteit wordt geleverd door 2 draden. Het gaat om een nul draad en een draad met spanning. Ook wel een 1-fase aansluiting genoemd.
  • Krachtstroom
    De elektriciteit wordt geleverd door 4 draden. Van de 4 draden zijn er 3 spanningsdraden. Ook wel een 3-fase aansluiting of perilex aansluiting genoemd.

Krachtstroom aanleggen door beste elektricien

Woont u in Apeldoorn of omgeving en wilt u krachtstroom laten plaatsen in uw woning, winkel of bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Precies Techniek. Als ervaren elektricien weten wij precies hoe we op een veilige wijze uw elektriciteitsnetwerk kunnen uitbreiden. We zijn u graag van dienst!

 
 

Waarom kiest u voor Precies Techniek?

  • Veelzijdig, ruimdenkend en precies
  • Altijd op zoek naar een oplossing
  • Ook voor zonnepanelen
Precies Techniek Google beoordelingen

Automatisch bezoekers tellen? | Corona | People Counting Kit

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Apeldoorn, Uddel, Hoog-Soeren, Hoenderloo, Loenen, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek e.o.

Hoofdvestiging