085 - 106 15 83

Elektricien nodig in Apeldoorn?

Groepenkast vervangen Apeldoorn

Precies Techniek is uw elektricien in Apeldoorn. Wij hebben jarenlange ervaring met diverse elektrische werkzaamheden, waaronder klussen aan de groepenkast. U kunt ons inschakelen voor groepenkast vervangen of bijvoorbeeld een extra groep aanleggen.

De beste groepenkast service

De groepenkast is de plaats waar de stroom uw woning binnenkomt via de hoofdstop en waar deze wordt verdeeld over uw woning door middel van verschillende groepen. In deze moderne tijd is elektra onmisbaar; we maken steeds vaker gebruik van elektrische apparaten voor onze dagelijkse handelingen in en om het huis. Meer apparatuur betekent echter ook meer aansluitingen, wat leidt tot de behoefte aan meer groepen in de groepenkast.

Groepenkast uitbreiden of vervangen

Woont u in Apeldoorn of in de omgeving van Apeldoorn en wilt u uw groepenkast uitbreiden met nieuwe groepen of compleet vervangen? Bij uw elektricien bent u aan het juiste adres. Wij kunnen voor u een berekening maken of uw huidige voorziening voldoende is voor de gewenste uitbreiding, of dat wellicht een nieuwe groepenkast nodig is. Ook verzorgen wij in Apeldoorn de aanvraag voor een eventuele verzwaring van de hoofdaansluiting. Lees meer over krachtstroom aanleggen.

Groepenkast vervangen door Precies Techniek

De groepenkast is het centrale punt voor de stroom in uw woning, maar naast het verdelen van de stroom heeft deze kast ook een beveiligende werking. Bepaalde functies in de groepenkast beschermen u tegen onder andere kortsluitingen en aardingsproblemen. Zo zorgt de groepenkast er bijvoorbeeld voor dat de stroom wordt uitgeschakeld wanneer een van uw apparaten kapot is en u mogelijk onder stroom kunt komen te staan. In Apeldoorn en in de omgeving van Apeldoorn zorgen onze elektriciens ervoor dat uw groepenkast zijn taken perfect kan uitvoeren.

 
 

Waarom kiest u voor Precies Techniek?

  • Veelzijdig, ruimdenkend en precies
  • Altijd op zoek naar een oplossing
  • Ook voor zonnepanelen
Precies Techniek Google beoordelingen

Automatisch bezoekers tellen? | Corona | People Counting Kit

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Werkgebied

Apeldoorn, Uddel, Hoog-Soeren, Hoenderloo, Loenen, Beekbergen, Lieren, Klarenbeek e.o.

Hoofdvestiging